Alone Together Gitarkonsert

onsdag 13. mar kl. 19.30 - Sola ruinkyrkje
KR 225 - 225 INK. AVGIFT

Alone Together er et konsertkonsept startet av jazzgitarist Robin Methlie hvor profesjonelle sologitarister fra forskjellige sjangre møtes for å spille musikken sin for et lydhørt publikum. Det blir spilt gitarmusikk på høyt nivå fra en bred palett av musikalske uttrykk i en behagelig atmosfære.

I denne anledningen har Robin fått med seg Tormund Blikra Vea og Asgeir Aarøen.

Tormund Blikra Vea er en 24 år gammel klassisk gitarist som etter flere priser både internasjonalt og nasjonalt, han regnes som en av de mest lovende unge musikerne i landet.

Asgeir Aarøen er gitarist og komponist, født i Nordfjord i 1972.Bakgrunn er fra klassisk gitar, flamenco gitar og elgitar, med den spanske flamencogitaren som sitt hovedinstrument. Asgeir sin musikk kan karakteriseres som en blanding mellom spansk flamenco og nordisk melankoli.

Robin Methlie spiller selv en blanding av jazz, fingerstyle og latinamerikanske musikkstiler. Han har en mastergrad i jazzgitar
fra Universitetet i Stavanger og driver youtube-kanalen «Jazz Guitar Practice».

Varighet: ca 1 time

Arrangør: Sola kulturhus