Beatles etter beatles

torsdag 28. okt kl. 19.30 - Hovedsal nummerert KR 350 INK. AVGIFT

Historien om fire ungdommer fra Liverpool som endret populærmusikken kjenner de fleste. Beatles skapte Beatlemania og påvirket millioner av mennesker. Da bandet etter et eventyrlig tiår ble oppløst i 1970 var mange i sjokk og sorg. Samtidig var dette starten på fire nye eventyr – som skulle vare mye lengre.

Beatles etter Beatles er et musikalsk show som forteller historien om George, Paul, John og Ringo som soloartister etter at de forlot verdens mest kjente band. Hver for seg fortsatte de å skape fantastisk musikk, åpne nye epoker innen pop og rock som berører stadig nye generasjoner.

Beatles etter Beatles byr på kjente perler fra Paul McCartney og Wings. De beste låtene signert John Lennon som ville redde verden. George Harrison briljerer alene, sammen med Jeff Lynn eller suksessen Travelling Willburys. Og Ringo, eller Richard Starkey -forblir den morsomste trommeslageren og overrasker alle.

Beatles Etter Beatles’ besetning består av fire norske musikere med lang erfaring fra å tolke Beatles. Til sammen har de gjort hundrevis av konserter i inn- og utland og har jobbet for og sammen med navn som Tor Endresen, Christian Ingebrigtsen, Tony Sheridan, Åge SteenNilsen, Gaute Ormåsen, Pål Rake, Det Betales m.fl

Varighet: 1 time og 30 minutter

Arrangør: 4FAB Produksjoner

Vi ønsker at publikum skal føle seg trygge på våre arrangementer. Les mer om våre smitteverntiltak her.