Ekornes i 100 – rytmer fra hele verden

fredag 17. feb kl. 18.00 - Hovedsal nummerert KR 100 - 150 INK. AVGIFT
søndag 19. feb kl. 18.00 - Hovedsal nummerert KR 100 - 150 INK. AVGIFT

Ekornes i 100 – rytmer fra hele verden

En musiker på 100 trommer presenterer rytmer fra 100 land på instrumenter som er opptil 100 år gamle!

Når Kenneth Ekornes spiller, ser han for seg forskjellige landskap og tidsepoker som han omformer til lydlabyrinter.

Instrumentene hans er både 100 år gamle trommesett og moderne elektroniske slagverksinstrumenter.

Ved hjelp av trommene forteller han at tiden og utviklingen går fortere og fortere i den moderne verden.

Kenneth selv har i løpet av de siste 20 årene besøkt mer enn 50 av landene han henter inspirasjon fra, blant annet Brasil, India og Norge.

Festivalkonsert

Gjennom en hel uke har elever fra Stavanger kulturskole, Sola kulturskole og Gjesdal kulturskole hatt workshops der de har fått prøvd seg på ulike instrumenter, teknikker og sjangre. De har øvd i små og store grupper, og hatt kurs med perkusjonist Kenneth Ekornes i helgen. Festivalen avsluttes med en storslått konsert der vi får høre store deler av det de har jobbet med i løpet av en travel, energisk og spennende uke.