Endelig sammen igjen – Mia Gundersen & Espen Hana

fredag 22. okt kl. 18.30 - Hovedsal nummerert KR 460 - 580 INK. AVGIFT

Det blir en musikalsk festaften av en kveld når to travere innenfor underholdningsbransjen møtes på scenen igjen!

Mia og Espen har kjent hverandre i mange år. De er begge fra Stavanger og har jobbet sammen på Rogaland teater i flere år. Der har de spilt både ektepar og Evita og Che sammen, samt laget Evert Taube Cabaret på stavangersk.

Etter mange på på hver sin kant av landet, har de endelig funnet sammen igjen på scenen.

I forestillingen får du møte Mia og Espen rundt et flygel, hvor de kaster små og store skåblikk på livet både før og nå. Det blir latter og tårer i tett parløp. Men mest av alt blir det både musikalsk og ikke minst LØYE, så de seie i Stavanger.

Mia trenger knappest noen presentasjon, hun er hele Norges Mia, med en CV de fleste bare kan drømme om. Alt fra musikaler til Grand Prix til Norske talenter. Espen er fast ansatt skuespiller på Rogaland Teater og han er også en glimrende pianist og sanger. Han har tidligere gjort show med Jan Eggum, Pia Tjelta Karoline Kruger og Britt Synnøve Johansen og selvfølgelig Mia, og nå endelig møtes de igjen.

Varighet: ca 1 time og 20 minutter

Arrangør: Mikrofonen Produksjoner AS, i samarbeid med Sola kulturhus

Vi ønsker at publikum skal føle seg trygge på våre arrangementer. Les mer om våre smitteverntiltak her.