Forfattermøte Marianne Storberg – Fra slektshemmelighet til roman

tirsdag 5. nov kl. 11.00 - Intimscene

Marianne Storberg (f. 1974) er historiker og forfatter. Til høsten kommer hennes tredje roman – generasjonsromanen «Bli hos meg» – en fortelling om kjærlighet, plikt og skam – og de skjøre båndene som binder familier sammen over generasjoner.

Romanen oppsto ut fra Marianne og hennes fars oppdagelsesreise inn egen slektshistorien. Marianne fortelle medrivende om en personlig reise og prosessen hun og hennes nå avdøde far satte i gang inn i familiehistorien. Om hvordan fortiden berører oss i generasjoner, og om såre, vakre og medrivende historier som gjemte seg blant offentlige permer.

Blir du inspirert til å dykke ned i egen slektshistorie kan du gå på biblioteket og jobbe med digitale kilder, aviser, arkiver og registre. Biblioteket har en rekke slektsbøker og bygdebøker, og finner du ikke den du er på jakt etter, kan vi låne den inn til deg fra et annet bibliotek.

Arrangementet er gratis.

Varighet: ca 1 time