Førjulskonsert med Bjørn Kallevig

torsdag 16. des kl. 11.30 - Kafé

Sola frivilligsentral inviterer seniorer 65+ til gratis førjulskonsert med Bjørn Kallevig.

Velkommen til en liten times konsert med musikalske hvileskjær i julestria.

Her kan alle være med på kjente og kjære sanger om jul, advent, vinter og juleforberedelser.

Vi synger om adventslysene, om å sende julekort, pakke gaver og pynte juletre, og om alt skal gjøres før julen endelig kommer. Vi møter snømannen Kalle, reinsdyret Rudolf og nissen på låven. Det blir juleleker når vi går over sjø og land og rundt en enebærbusk, foruten kanefart, snø og bjelleklang.

Det blir selvfølgelig også et utvalg av de gode, gamle julesangene som hører med til høytiden. Dessuten får vi en helt ny julesang med tekst av J. M. Bruheim og melodi av Bjørn.

Det legges opp til at publikum kan delta med sang og aktiviteter underveis i konserten.

Bjørn har opptrådt med denne konserten de siste årene. Han har vært engasjert av en rekke institusjoner i Rogaland, samt under julemarkedet i Stavanger, Den kulturelle Spaserstokken og bibliotek i flere kommuner. Han har også turnert med konserten for Rogaland Folkeakademier.

Det blir enkel lunsjservering og kaffe.

Arrangør Sola frivilligsentral, i samarbeid med Sola kulturhus. Arrangementet er støttet av tildelte prosjektmidler fra statsforvalteren.