Først blir man jo født

onsdag 10. jun kl. 19.00 - Hovedsal uten nr
KR 50 - 100 INK. AVGIFT

Av og til…
eller ofte, kan det være vanskelig å vite hva du skal velge. Hvilken vei du skal gå,  og hvilken fot du skal stå opp på. Kanskje du også har følt deg litt annerledes og ikke helt forstått? Og midt oppi det hele, skal du klare å sette ord på det du føler og utrykke dine meninger. Ikke alltid like lett?

Vi blir kjent med Nymse, Axel, søstrene Tis og Lis, Viktor og Tudeberg, 6 unge mennesker, som alle befinner seg i samme bygård. Mens de på hver sine måter forsøker å takle det livet har å by på, begynner relasjonene mellom
dem å oppstå. Finnes det en oppskrift på det å møtes, være naboer? Kjærester? Venner? Eller å være alene?

Fordypningsgruppen i Teater ved Sola Kulturskole fremfører Først blir man jo født, et komisk og poetisk stykke som setter fokus på det å være menneske. Om det å møtes og det å bli forlatt. Det å tørre å drømme og ta sjanser i livet.

Skuespillere:
Alva Handeland, Amalie Smith, Freya Smørdal Walker, Helena Fadnes Aardalsbakke, Marta Halsne, Tomine Nygaard.

«Først blir men jo født» Av
Line Knutzon
Oversettelse: Kenneth C. Dypvik-Simonsen