Frivillighetsseminar

onsdag 5. des kl. 18.30 - Intimscene

Arrangementet er gratis, men krever påmelding. Meld deg på ved å trykke her.

Velkommen til frivillighetssamling i anledning frivillighetens dag!

I årets frivillighetsseminar ønsker vi å gjøre et dypdykk inn i vår norske kultur med sine sosiale koder.

Foredrag med Julien S. Bourelle.

Julien S. Bourrelle er en kanadisk forfatter og rakettforsker. Han skrev i 2014 boken The Social Guidebook to Norway: An Illustrated Introduction.

I et humoristisk foredrag tar Julien oss med på en reise der han viser oss hvordan disse kodene samspiller med andre kulturelle koder og hvordan vi kan bygge nettverk på bakgrunn av denne kunnskapen.  Et tankevekkende, gjenkjennelig og morsomt foredrag.

NB: Foredraget er på engelsk.

Utover hovedforedraget med Julien S. Bourelle blir det presentasjon av frivillighetskartleggingen i Sola, samt nyheter fra kultur, fritid og idrett.

Seminaret er relevant for absolutt alle som er engasjert i frivillig arbeid på alle slags nivå.

Det blir enkel servering. Påmelding innen fredag 30. november.

Varighet: ca 2 timer og 30 minutter

Arrangementet er gratis, men krever påmelding. Meld deg på ved å trykke her.

Arrangør: Sola kommune