Gitarscenen – Tormund Vea

torsdag 22. okt kl. 19.30 - Sola ruinkyrkje
KR 150 - 220 INK. AVGIFT

Sola kulturhus har pga. situasjonen med koronasmitte, bestemt at vi flytter eller avlyser alle forestillinger og arrangementer frem til 15. juni.

Det betyr at konserten «Gitarscenen» med Tormund Vea 7. mai blir flyttet. Ny dato for konserten blir torsdag 22. oktober.

Alle som har billett til konserten 7. mai skulle være kontaktet.

Vi beklager utsettelsen på det sterkeste, men mener dette er det eneste forsvarlige å gjøre i nåværende situasjon.

Guitar
Nordic presenterer en ny konsertserie. På konsertene møter vi tre unike klassiske gitarister som på hver sin måte trollbinder publikum med klassiske gitarperler

Tormund Vea er en klassisk gitarist fra Stavanger, som etter flere priser både internasjonalt og nasjonalt, kan regnes som en av de mest lovende unge musikerne i landet.

Varighet. ca 1 time

Arrangør: Guitar Nordic, i samarbeid med Sola kulturhus