Hanne + Alexander = SANT!

lørdag 22. mai kl. 18.00 - Hovedsal nummerert KR 495 INK. AVGIFT

Hanne + Alexander = SANT!

Den 22. mai kommer Hanne Krogh og Alexander Rybak til Sola kulturhus! Konserten starter kl. 18:00, slik at du har god tid til å dra hjem for å se finalen i «Eurovision Song Contest» etterpå. Og det er to opplagte MGP-legender som kommer til Sola.

Felles er en lidenskap for å underholde publikum og at de begge har vunnet selve finalen i «Eurovision Song Contest».

Alexander Rybak er fiolinist, sanger, komponist og artist av internasjonal toppklasse.

Hanne Krogh er en unik formidler av toner og tekst – med en befriende humoristisk form.

Hva bringer dem sammen?

Svaret er en sterk kjærlighet til scenen og en gjensidig tro på at deres felles talenter kan glede publikum med en sprelsk, oppfinnsom, morsom og vakker konsert.

Artister: Hanne Krogh, Alexander Rybak.

Sangere: Anne Tove Øvrebø, Hibbi Mannes, Ingebjørg Andrea Ådnanes.

Musikere: Svein Ragnar Myklebust, keyboard.

Knut Bjørnar Asphol, gitar.

Alexander Rybak, fiolin.

Lydansvarlig: Espen Alexander Husby.

Varighet: ca 1 time og 20 minutter

Arrangør: HKP Prod. AS, i samarbeid med Sola kulturhus

Vi ønsker at publikum skal føle seg trygge på våre arrangementer. Les mer om våre smitteverntiltak her.