Husker du: Magics, Treffen, Svetteboksen og Tananger Turnhall?

torsdag 16. feb kl. 19.00 - Lille Konsertsal

For mange av oss sitter opplevelsene med bandet Magics som spilte på Treffen i Svetteboksen og Tananger Turnhall og andre plasser på Jæren dypt i minne. Dette er også historie, så hvis den ikke blir tatt vare på så blir den glemt så derfor vil vi gjenoppleve noe av det denne kvelden.

Det er to «gamle ungdommer» fra Sola, Asbjørn Enoksen og Martin Stangeland som var med på dette. De vil fortelle oss om bandet, stedene de var og opplevelsene de hadde og ikke minst å fortelle spennende historier om å være lokal musiker den gang.

Dette blir fortellinger og et foredrag som inneholder historien om bandet, videoer fra den tiden og ikke minst vil vi høre mange bra musikkopptak. Så her blir det lyd. Ta på slengbuksene og inviter med partneren til å være med å mimre.

Gratis adgang.

Arrangør: Sola historielag, i samarbeid med Sola kulturhus.