Kjøp billett

Jørn Hoel

onsdag 26. mai kl. 19.30 - Hovedsal nummerert KR 315 INK. AVGIFT

Jørn Hoels musikk har forført hjerter gjennom mange tiår. Hans musikalske utrykk krysser mange grenser, fra soul og blues via popmusikk til latinostemninger. Publikum har i de siste årene også blitt kjent med han gjennom ulike TV-opptredener som: «Hver gang vi møtes», « Korslaget», og «Stjernekamp». Sistnevnte viste hans enorme musikalske allsidighet, bla. rørte han publikum under sin fremførelse av opera.  

Gjennom fjernsyn og i en rekke radioprogram har man også blitt kjent med hans smittende og humoristiske humør. Dette er en stor del av hans personlighet og karisma som gjør konsertene hans til en sikker folkefavoritt.  

Nå i sommer legger han igjen ut på veien med sine to ”gruvearbeidere”: Alexander Pettersen på percussion og Tore Blestrud på pedal-steel. Begge eminente musikere som gir konserten et ”gruv” man ikke kan sitte stille til/man bare må digge/elske/like.  

Alle har et forhold til sangene hans enten det er gjennom hans romantiske slagere fra 80-tallet som “Har en drøm”, “Ei hand å holde i”, eller “Vi skal elske i sneen”. Eller de fengende latino-rytmene i “Lost in the tango”, “Cumbia for stive hofte” og “En blå løk”. Andre forguder hans hese og karakteristiske stemme når han synger blues og soul som er hans bakgrunn. Mange sterke sider fra en artist som alltid leverer. Jørn Hoel er og blir en klassiker.  

Jørn Hoel, vokal, akk gitar

Alex Pettersen, percussion

Tore Blestrud, pedal-steel

Varighet: ca 1 time og 30 minutter

Arrangør: Topp Arrangement, i samarbeid med Sola kulturhus

Vi ønsker at publikum skal føle seg trygge på våre arrangementer. Les mer om våre smitteverntiltak her.