Jul i Blåfjell

søndag 4. nov kl. 17.00 - Hovedsal nummerert
KR 275 - 275 INK. AVGIFT

Basert på NRKs julekalender «Jul i Blåfjell»

Idè og manus: Gudny Ingebjørg Hagen, musikk: Geir Bøhren og Bent Åserud.

Mange ble lei seg da «Jul i Blåfjell» forsvant fra TV-skjermene. Men nå kan hele familien igjen samles i blåtimen når Victoria Productions reiser på turné med en full teateroppsetning med en av de mest kjente og kjære førjulstradisjonene vi har.

Her møter vi Blånissene i måneden før jul. Mye skal gjøres og gamle tradisjoner holdes i hevd. Men er alle tradisjonene verdt å ta vare på? Og hva med gamle Erke? Hvorfor oppfører han seg så rart? Er det savnet av Tufsa eller kan det være noe mer? Skjuler noen seg i Kvisthulen? Kan Blånisser og Rødnisser noen gang bli venner? Og hvorfor i alle dager driver noen og kaster søppel i Blåfjell?

Dette vil den kloke og modige lille blånissejenta Turte finne ut av. Og Turte kan ordne opp, hun går der hvor ingen andre tør å gå og tenker tanker ingen andre i Blåfjell tør å tenke. Vil Turte klare det? Ta med hele familien på denne spennende, morsomme og stemningsfulle forestillingen og finn ut!

Idè og manus: Gudny Ingebjørg Hagen

Musikk: Geir Bøhren og Bent Åserud

Regi: Bjørn Sæter

Scenografi: Per Olav Austdahl