Julie & Andreas: ENE Sildring

onsdag 20. okt kl. 19.30 - Sola ruinkyrkje KR 160 - 200 INK. AVGIFT

Søskenduoen Julie & Andreas (harpe og bandoneon) lanserte i april 2021 sitt nyeste album ENE Sildring, som første del av en vinyltriologi. Etter en lang reise fra stiler som folk og klassisk, til et dypdykk inn i den Argentinske tangoen, avduker nå søskenparet sitt egne unike og virtuose uttrykk.

Musikken er en hyllest til kystfolket og skildrer en underfull nordisk melankolsk glede.

Det er også en kontemplasjon i toneform over besteforeldres stormfulle skjebne med havet, som navigerer mellom hjerteskjærende sorg og lysbringende håp.

Om Julie & Andreas:

Med den sjeldne kombinasjonen av den majestetiske harpen og det røffe bandoneonet, har duoen gjennom omlag 225 konserter i 16 land, etablert seg som nyskapende med sitt mangfoldige klangunivers. Etter deres kombinert 10/10 cum laude mastergrader i Rotterdam gav de ut sitt kritikerroste album “With the Sky in Our Hands”, hvor de introduserte en autentisk tangostemme for harpa.

Varighet: ca 1 time

Arrangør: Julie & Andreas, i samarbeid med Sola kulturhus

Vi ønsker at publikum skal føle seg trygge på våre arrangementer. Les mer om våre smitteverntiltak her.