Meg og Dolly

lørdag 19. sep kl. 19.00 - Hovedsal nummerert
KR 475 - 595 INK. AVGIFT

Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton

Gjør deg klar for den store showkonserten som hyller «the one and only» Dolly Parton.

Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten «9 to 5» ble gitt ut er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen «Meg og Dolly».

På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med sine musikere og korister.

Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og vært en stor inspirasjon for hennes karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen «Meg og Dolly».

Dolly Parton har vært aktiv som artist i 70 år og har gitt oss en rekke store hits. Hvem husker vel ikke låtene «Jolene», «Here i come again»,»Island in the stream» og «I will always love you» som også Whitney Houston hadde stor suksess med?!

Disse og mange flere vil du få oppleve høsten 2020 når denne hitparaden av en forestilling tar turen rundt i landet for å gi deg en festaften du sent vil glemme.

«Gåsehudfaktor 10» – Romerikes Blad

«Dolly Parton og Hanne Sørvaag er rett og slett en god match» Stavanger Aftenblad

Hjertelig velkommen til «Meg og Dolly».