Mozart og Chopin – en musikalsk far og hans sønn

torsdag 25. nov kl. 19.00 - Lille Konsertsal KR 200 - 250 INK. AVGIFT

Greg Niemczuk er  tilbake i Sola kulturhus!

Den polske stjernepianisten Greg Niemczuk holdt en fantastisk Beethoven-konsert her i Sola kulturhus i 2020. Begeistringen var så stor at publikum nærmest krevde å få ham tilbake. Og nå er han her igjen! I fjor var det Beethoven som sto på programmet – denne gangen er det Mozart og Chopin!

Greg vant 1. prisen i den nasjonale Chopin-konkurransen i Warszawa i 2010. Så etter den seieren kan han med rette kalde seg Chopin-mester! Også Mozart har stått hans hjerte nær i alle år – og han har bl.a. vært solist med Mozart Symfonietta i Tokyo i Mozart keiserkonsert. Mozart var Chopins store forbilde – og i denne konserten vil Greg vise oss det musikalske slektskapet mellom Mozart og Chopin.

Varighet: ca 2 timer

Arrangør: Greg Niemczuk, i samarbeid med Sola kulturhus

Vi ønsker at publikum skal føle seg trygge på våre arrangementer. Les mer om våre smitteverntiltak her.