Norges hukommelse

onsdag 21. aug kl. 13.00 - Sola bibliotek

Foredrag med Trond Myklebust, direktør for Nasjonalbibliotekets digitale samlinger.

Nasjonalbiblioteket er landets hukommelse. Men det er ikke nok å sikre hukommelsen, folk må få bruke den.

Nasjonalbiblioteket skal formidle bredden av samlingene best mulig til flest mulig, og de satser stort på digital tilgjengelighet av aviser, kart, litteratur, bilder og mye mer.

Få innblikk i dagens muligheter og planene fremover. Visste du for eksempel at Nasjonalbiblioteket har verdens største samling av litteratur utgitt i Norge eller skrevet av norske forfattere? Norsk og utenlandsk skjønnlitteratur, sakprosa, aviser, tidsskrift og småtrykk, fra 1450 til i dag.

Arrangementet er gratis

Varighet: ca 1 time

Arrangør:  Nasjonalbiblioteket og Sola bibliotek, i samarbeid med Sola kulturhus