Passion of Bach

søndag 30. aug kl. 18.00 - Sola ruinkyrkje
KR 200 - 250 INK. AVGIFT

Sola kulturhus har pga. situasjonen med koronasmitte, bestemt at vi flytter eller avlyser alle forestillinger og arrangementer frem til og med 13. april (etter påske).

Det betyr at konserten ”Passion of Bach” søndag 5. april blir flyttet. Ny dato for konserten blir søndag 30. august.

Alle som har billett til konserten 5. april blir automatisk flyttet til den nye konserten. Hvis datoen ikke passer kan du kontakte oss på post@solakulturhus.no innen onsdag 18. april for å få billetten refundert.

Vi beklager utsettelsen på det sterkeste, men mener dette er det eneste forsvarlige å gjøre i nåværende situasjon.

Passion of Bach

En nydelig konsert med høydepunkt fra Matteus-, Markus,- Lukas- og Johannes-pasjonen av Bach. Med Marit Kristine Risnes- sopran, Sindre Øgaard- Baryton, Åshild Spikkeland- klavèr, alt.

Varighet: 1 time

Arrangør: Marit Risnes Sopran, i samarbeid med Sola kulturhus