Redesign-kurs med Monica Cecilie Herredsvela

lørdag 17. nov kl. 10.00 - Utstillingssalen

Monica Cecilie Herredsvela fra tredje sesong av NRK-serien Symesteskapet kommer til biblioteket for å ha kurs i redesign. På dette kurset leker vi oss med gamle klær, saks, nål og symaskin. Vi gjør små og litt større endringer, og ser om vi klarer å kreere noe nytt og spennende.

Kursdeltagere må ta med:

– Flere plagg, gjerne strikkeplagg, bukser, gensere, bluser og skjorter. Kanskje plagg som har pynt eller knapper du vil bruke et annet sted?

– Egen saks, synål og symaskin. Flere fargede trådsneller kan være lurt. Knapper, strikk, bånd og «diamanter», – se hva du har i skuffer og skap, eller kanskje vi kan bruke noe av det som allerede er på plaggene?

– Tar du med strikkeplagg, kan det være gøy å ha med restegarn, strikkepinner og heklenål for ekstra kul pynting.

NB! Pga. kursets lengde kan vi ikke gjøre store endringer som å sy om en brudekjole til dåpskjole. Kanskje du får ny kunnskap og inspirasjon til å gjøre dette hjemme.

Maks 12 deltakere! Påmelding til bibliotek: bibliotek[a]sola.kommune.no

Biblioteket har noen symaskiner til utlån, si ifra ved påmelding hvis du trenger å låne.

Gratis arrangement

Varighet: ca 4 timer