Kjøp billett

Rødhette og ulven

søndag 27. sep kl. 15.00 - Hovedsal nummerert
KR 175 - 220 INK. AVGIFT

Sola kulturhus har pga. situasjonen med koronasmitte, bestemt at vi flytter eller avlyser alle forestillinger og arrangementer frem til og med 8. april (etter påske). 

Det betyr at forestillingen «Rødhette og Ulven» med Gjøgleriet på søndag 22. mars blir flyttet. Ny dato for forestillingen blir torsdag 27. september. 

Alle som har billett til forestillingen 22. mars blir automatisk flyttet til den nye forestillingen 27. september. Hvis datoen ikke passer kan du kontakte oss på post@solakulturhus.no innen onsdag 18. april for å få billetten refundert.  

Vi beklager utsettelsen på det sterkeste, men håper den nye datoen passer. 

Rødhette og Ulven

Gledelig gjensyn med Rødhette og Ulven! 

Det blir liv og røre i skogen når det blir kjent at en ulv lusker rundt. Bestemor syns det er best  å ta jegerprøven for sikkerhets skyld. Men det er ikke så lett når hun har skadet hofta etter et uheldig fall fra taket under en takreperasjon. Ikke bare bare når en bor alene i skogen og alle har nok med sitt. Derfor er det ekstra kjekt når Rødhette stadig kommer innom på besøk.  

Dette er nok en «galløyen» forestilling med svung fra Gjøgleriet. Spekket med musikk som vekker minner for de eldste og en spennende historie som skaper minner for de yngste.

Arrangør: Gjøgleriet, i samarbeid med Sola kulturhus