Shine on Christmas

tirsdag 11. des kl. 18.00 - Sola ruinkyrkje
tirsdag 11. des kl. 20.00 - Sola ruinkyrkje
KR 320 - 320 INK. AVGIFT

Upbeat Management har gleden av å invitere for første gang i Sola ruinkyrkje til Julekonsert med Christina Bergli. Med seg har hun et tospann av ren lykke. Pianist Tore Bols og Bjarte Mo på fiolin. Det blir kjente og kjære julesanger på engelsk og norsk, rettere sagt – en sjelfull jul.

Christina Bergli:
Hun besitter en av Rogalands beste stemmer der har hun gjort seg bemerket i gospelmiljøet i Stavanger som solist i både Stavanger gospel choir og Stavanger gospel company gjennom flere år. Christina har en allsidig stemme, men er helt klart på hjemmebane når hun får synge Soul, Gospel & Jazz. i disse tider er også Christina ute med singelen – Shine.

Bjarte Mo:
Fiolinist i ypperste klasse fra Stavanger med hovedsaklig bakgrunn som klassisk fiolinist, men spiller innen de fleste sjanger når han får muligheten. Bjarte spiller til vanlig i Stavanger Symfoni Orkester og er en travel musiker frilans. Superlativene er ikke til å ta feil av..

Tore Bols:
Pianist fra Stavanger og er virkelig i sitt rette element med sin daglige bakgrunn som pianist i Hundvåg Kirke. En mye brukt akkompagnatør og samarbeider ofte med andre musikere. Klassisk, rytmisk musikk og jazz ligger hjertet nært og Tore er et godt brukt navn for NRK.

Dette blir en julekonsert av de sjeldne med en nerve som varer langt inn på nyåret.
Velkommen!

Varighet: ca 1 time og 15 minutter