Sideblikk – kunstutstilling

fredag 21. okt kl. 12.00 - Utstillingssal
lørdag 22. okt kl. 12.00 - Utstillingssal
søndag 23. okt kl. 12.00 - Utstillingssal

Velkommen til kunstutstilling på Sola kulturhus med Merete Corneliussen, Anita Aardalsbakke og Sølvi Håland Vestvik.

Merete Corneliussen (Corneliussen.art) trives på Sola. Hun startet opp for alvor med kunsten høsten 2020. Hun bruker for det meste Blyant, Kull og Akryl på både Lerrett og Papir. Hennes Signaturverk dreier seg om forskjellig tematikk, mye følelser og er realistiske med en touch surrealisme. Merete er glad i variasjon så nonfiguarativt har det også blitt endel av.

Anita Aardalsbakke (anita-art) kommer fra Vigrestad, men er nå Madla-bu. Er en del av Atelier Lyst på Randaberg. Kunsten er både figurativ og abstrakt. Hun bruker akrylmaling på lerret, ofte bare med pensel. Du ser mye og klare farger. Lyset og fargene er den største inspirasjonen, og hun ønsker å fortelle om både glede, naturen og det å være ærlig om selve livet. Anita har malt i mange år, men har vært mest aktiv de siste fire årene. Har deltatt i flere fellesutstillinger, også internasjonalt i utlandet, og hadde første seperatutstilling i fjor.

Sølvi Håland Vestvik (solviartgalleri) Aktiv kunstner i Atelier Lyst på Randaberg. Kunsten er abstrakt. Jobber mest med akryl på lerret , men bruker også papir, kull og oljestifter i sine arbeider. Inspirasjon: musikk, mennesker og livet. Hun syntes det er mest spennende med det som er under overflaten. Sølvi har hatt separatutstillinger og deltatt i flere fellesutstillinger i distriktet.

Velkommen!

Åpningstider: