Skromlehjulet

lørdag 10. sep kl. 12.00 - Intimscenen

Skromlehjulet figurteater presenterer «God natt Herr dukkemann», en poetisk komedie for hele familien.

Herr Dukkemann prøver å sove, men det er ikke lett. Han blir stadig forstyrret av store og små ting. Noen ganger vet han ikke helt om han drømmer eller om han er våken. Skulle han ikke hatt en god venn? En kveld kommer det besøk, som herr Dukkemann ikke synes passer særlig godt. Men kanskje er besøket akkurat det han trenger likevel.

I denne forestillingen tar vi opp aktuelle tema som vennskap, ensomhet, fantasi og drømmer. Publikum får oppleve en forestilling som utføres av 2 dukkespillere hvor det ordløse språket er fortellerformen. Vår figur kommuniserer direkte til publikum med sitt følsomme kroppsspråk. Intensjonen er at vår Dukkemann skal støtte utviklingen av empati hos barna. Publikum vil oppleve en poetisk komedie støttet opp av utsøkt lyd og vakre bilder.

Utviklet etter en ide fra Roque Jimenez

Dukkemaker og instruktør : Liv Kjersti Iversen

Dukkeanimasjon: Roque Jimenez og Liv Kjersti

Varighet 40 min. Anbefalt fra 4 år

Arrangør: Sola bibliotek, i samarbeide med Sola kulturhus.