Skutefest i Tananger havn – Tall Ships Races

onsdag 25. jul kl. 13.00 - Tananger indre havn

Bli med på folkefest i Tananger!

Sola kulturhus er stolt samarbeidspartner for Skutefesten i Tananger.

Vi ønsker velkommen flere skuter til Cruise in Company-havn i Tananger før de skal seile inn til Tall Ships Races i Stavanger morgenen etter. Skutene har seilt fra Danmark og skal ligge i Tananger havn over natten. Det vil bli et flott skue og spennende innhold i Tananger indre havn!

Denne dagen fylles Tananger med folkeliv, god mat og drikke, musikk, kulturinnslag og aktiviteter for folk i alle aldre.

Skuter som er bekreftet; Sørlandet, Atyla,  Artemis, Caroline af Sandnes, Redningsskøyta «Liv», Rupel og Gulden Leeuw.

I tillegg blir det konserter med blant annet Hanne Vasshus, Kalandra og Storm Weather Shanty Choir.

Følg med videre for oppdateringer underveis. Det oppdateres også stadig inne på arrangementsiden: «Skutefest i Tananger havn – Tall Ships Races» på Facebook.

Gratis arrangement

Arrangør: Sola kommune – kultur