Social B.A.N – en klassisk konsert med Trio Perone

tirsdag 14. sep kl. 19.00 - Sola ruinkyrkje KR 275 INK. AVGIFT

Velkommen til konsert i Sola ruinkyrkje med Trio Perone!

Pianotrioen Trio Perone fremfører musikk av Grieg, Tchaikovsky, Ravel, Bartok og Piazzolla. Konserten har fått navnet Social B. A. N. – B.A.N er initialene til musikerne i ensemblet, og viser samtidig til det engelske ordet «ban», som betyr forbud. Med denne tittelen vil trioen sette fingeren på det vi alle opplever for tiden: sosiale restriksjoner og forbud.

Benedicte, Anja og Nora inviterer til en musikalsk og sosial opplevelse, hvor man kan få kunstnerisk påfyll og glemme alt som er forbudt.

Konserten består av musikk som er inspirert av dans fra ulike land, og programmet representerer dermed en unik reise.

Varighet: ca. 1 time

Arrangør: Anja Felbab, i samarbeid med Sola kulturhus

Vi ønsker at publikum skal føle seg trygge på våre arrangementer. Les mer om våre smitteverntiltak her.