Solafestivalen

fredag 10. jun kl. 17.30 - Foajé
fredag 10. jun kl. 20.30 - Rådhusparken
lørdag 11. jun kl. 15.30 - Rådhusparken

Solafestivalen er en ungdomsfestival som går over to dager, for unge mellom 13 og 20 år.

Fredag ettermiddag starter med paneldebatt og etterfølges av spennende workshops med gatekunst, film & foto, dans, selvforsvar og ungdomsengasjement (mer informasjon kommer). Kvelden avskuttes med konsert.

Lørdagen er det duket for tidenes utekonsert i Sola. Her blir det en god miks av lokale artister og større, nasjonale navn som Hkeem. Fullstendig liste presenteres etter hvert.

OM SOLAFESTIVALEN
Solafestivalen er et samarbeid mellom Sola ungdomsråd, UKiS, Sola kommune og Sola kulturhus. Ungdommer i Sola har vært med å skape festivalen fra A til Å.
Dette er et gratis og rusfritt arrangement.

BILLETTER
Arrangementet er gratis, men alle må ha billett. Billetten er personlig og du kan derfor kun ta ut billett til deg selv. Festivalen er delt opp i tre arrangementer; «Solafestivalen workshop fredag», «Solafestivalen konsert fredag» og «Solafestivalen Rådhusparken lørdag».