Kjøp billett

Store romantikere – i ord og toner

tirsdag 1. nov kl. 19.00 - Lille Konsertsal KR 200 - 250 INK. AVGIFT

Den polske stjernepianisten Greg Niemczuk har gjestet Sola kulturhus to ganger tidligere – hver gang med stor suksess og for et publikum som hver gang ønsker ham velkommen tilbake. Og nå er han her igjen! Denne gangen er det en konsert med alle de romantiske komponistene fra 1800-tallet som står på programmet: Schubert, Tsjaikovskij,
Schumann, Verdi, Brahms, Liszt, Mendelsohn og ikke minst vår egen Edvard Grieg.

Greg er ikke som andre pianister som kommer inn på scenen, setter seg ved flygelet, spiller og går ut igjen. Greg forteller også om den musikken han skal spille. Derfor er en konsert med Greg Niemczuk alltid en helt spesiell og uforglemmelig opplevelse!

Greg spiller over hele verden – i særdeleshet i Sør-Amerika, Japan og Kina. Han har spilt jevnlig i Norge de siste 12 årene og gjennom det fått et stort og økende publikumsgrunnlag. Greg får dermed et stadig større forfeste i Norge. Han er årlig på to store turnéer her i landet – fra nord til sør – og uoffisielt er han den mest turnérende pianisten i Norge.  

Greg betrakter nå Norge som sitt andre fedreland. Hans stadig nærmere tilknytning til Norge skyldes ikke bare at han er en fremragende pianist, men også fordi han er en så hyggelig gutt: vennlig, åpen, utadvendt, alltid smilende, begeistret, positiv, glad i mennesker, beskjeden og takknemlig for alt – elsket og høyt respektert hvor enn han kommer.

Varighet: 1 time og 30 minutter