Kjøp billett

Talenten 2023

søndag 12. mar kl. 17.00 - Hovedsal nummerert KR 150 INK. AVGIFT

Velkommen til Talenten, en talentkonkurransen for deltagere med funksjonsnedsettelser. Du får oppleve en flott forestilling der deltagerne vise frem sine talenter innen ulike sjanger.

Her blir det alt fra sang, dans, dikt og kunst – alt er lov!

Ledsagerbevis

Hvis du har ledsagerbevis, kan du sende en epost til post@solakulturhus.no. Legg ved bilde av ledsagerbeviset og spesifiser hvor mange billetter du ønsker. Vi sender deg så en betalingslenke til billettene på e-post.

Rullestol/rullator

Det er begrenset med rullestolplasser i salen. Vi ønsker å tilrettelegge for at flest mulig kan få med seg Talenten, samtidig som vi må tenke på sikkerheten. For å få plass til alle som har lyst til å se på, må noen rullestolbrukere inkl. ledsagere sitte på scenen. For å booke rullestolplass med ledsager, send mail til post@solakulturhus.no. Oppgi et telefonnummer vi lett kan kontakte deg på innenfor normal arbeidstid, og legg gjerne ved bilde av ledsagerbevis. Vi tar raskt kontakt med deg, og sammen finner vi de plassene som passer best.

Hvis du ønsker å kjøpe billett ved å møte opp på kulturhuset er våre åpningstider tirsdag og fredag, 10.00-14.00. Telefonen er også åpen mandag, onsdag og torsdag, 10.00-11.30, hvis du skulle ha noen spørsmål.

Varighet: ca 2 timer

Arrangør: Sola fritid, Sola kulturhus og Sola kommune. I samarbeid med Stavanger, Randaberg og Sandnes tilrettelagt fritid.