Tonje Halbjørhus i Sola Ruinkyrkje

torsdag 30. sep kl. 20.00 - Sola ruinkyrkje KR 250 INK. AVGIFT

Velkommen til konsert i Sola ruinkyrkje med Tonje Halbjørhus!

Med gitar, mandolin og ærlige tekster på hallingdialekt skaper Tonje Halbjørhus et musikalsk uttrykk i krysningspunktet mellom folk, pop og americana. Høsten 2021 slipper hun sitt tredje album, Vega krysses, og gleder seg til å endelig dra ut på veien igjen.
Siden platedebuten i 2016 har Halbjørhus turnert jevnlig og spilt på festivaler som Camp Øya, Fauskivalen og Vinjerock. I 2019 ga hun ut sitt andre album Etter Stjernene til strålende kritikker. Dagbladet ga plata terningkast 5 og skrev: Om det finnes noen som helst rettferdighet i dette landet bør hun med dette rykke opp til elitedivisjonen.

Varighet: ca. 1 time

Arrangør: Tonje Halbjørhus, i samarbeid med Sola kulturhus

Vi ønsker at publikum skal føle seg trygge på våre arrangementer. Les mer om våre smitteverntiltak her.