Trio Galante – JuleMaTiné

lørdag 11. des kl. 14.00 - Sola ruinkyrkje KR 200 - 250 INK. AVGIFT

Velkommen til konsert med Trio Galante i Sola ruinkyrkje!

Stor Musikk med Stor Magi!

Opplev musikk fra Vivaldi Vinci Händel Porpora. Utdrag fra Juleoratoriet, Händels Messias og Exultate Jubilate av Mozart.

Klaver-kunstneren Kiril Kutin, har vunnet mange internasjonale pianokonkurranser, og er svært aktiv som solist og akkompagnatør i Rogaland.  Sammen med fiolinisten Ulvi Hasanli og har de vært på turneer i inn- og utland. Ulvi har mastergrad både i bratsj- og fiolinspill, fra Griegakademiet, og UiS. De har med seg den meget energiske og kruttsterke sopranen Åshild Spikkeland (Norberg-Schulz/Marriott/Smith) som er viden kjent i Rogaland for sine dynamiske og magiske fremføringer. Det blir mye eldgammel jule-stemning, trøkk og drivkraft – forvent høy snippfaktor og sprudlende dynamikk !

Varighet: ca. 1 time med 5 min pause.

Arrangør: Åshild Spikkeland Musikk og Teater, i Samarbeid med Sola kulturhus.