Under the Surface

fredag 22. okt kl. 14.00 - Utstillingssal
lørdag 23. okt kl. 12.00 - Utstillingssal
søndag 24. okt kl. 12.00 - Utstillingssal

Erica Evelyn Storegraven ønsker velkommen til utstillingen ”Under the Surface”.

Erica kommer fra Tananger, men har bodd i Sandefjord i 16 år hvor hun har sitt eget atelier.  Hun begynte med å male på både silke og akvarell, og elsker prosessen med å skape noe fra sitt indre. Nå maler hun ofte abstrakte malerier med masse farger og energi, og håper de gir godfølelsen til dem rundt seg. For 5 år siden deltok hun på et Mindful Malekurs i København, og etter det klarer hun ikke stoppe med å male. Hun lærer stadig nye teknikker, prøver nye medium, og vet sjelden på forhånd hvordan resultatet blir. Hun bruker blant annet akryl, blekk/alkohol og mixed media, alt etter hvilket resultat hun ønsker å oppnå.

Erica har hatt utstillinger i Sandefjord, Tønsberg og Stavanger de 3 siste årene, og gleder seg nå til ny utstilling på Sola Kulturhus.

Utstillingen «Under the surface» gir deg muligheten til å gå under overflaten i deg selv, i livet ditt, og kjenne litt på de ulike følelsesspektrene du har i deg selv, og rundt deg.

Utstillingen er gratis, og du trenger ikke ta ut billett.

Arrangør: Erica Evelyn Storegraven, i samarbeid med Sola kulturhus.