Kjøp billett

Ved et tilfelle – salgsutstilling

lørdag 21. aug kl. 16.00 - Utstillingssal
søndag 22. aug kl. 12.00 - Utstillingssal
tirsdag 24. aug kl. 11.00 - Utstillingssal
onsdag 25. aug kl. 11.00 - Utstillingssal
torsdag 26. aug kl. 11.00 - Utstillingssal
fredag 27. aug kl. 11.00 - Utstillingssal
lørdag 28. aug kl. 12.00 - Utstillingssal
søndag 29. aug kl. 12.00 - Utstillingssal

«Ved et tilfelle» – velkommen til salgsutstilling med skulpturer og malerier.

BA og GODDA arbeider som kunstnere i Frankrike. De har hatt flere utstillinger sammen i Provence hvor begge er bosatt, blant annet i St Remy de Provence, i Arles, Espace Van Gogh, i Les Baux de Provence og i Marseille.

GODDA, Gudrun Ims Clouzeau, vokste opp på Randaberg, og bor nå i nærheten av Aix en Provence. Faren hennes kalte henne GODDA da hun var liten. Nå bruker hun det gamle kallenavnet som kunstnernavn. GODDA lager abstrakte og semi abstrakte fargerike pastellmalerier. (Se www.facebook.com/goddapeinture)

BA, Beatrice Partiot, har sitt atelier i Eyguieres, i Alpillene. Hun lager originale skulpturer i den koreansk japanske tradisjonen raku, hvor hun benytter seg av de fire elementene, ild, luft, jord og vann. (Se www.facebook. com/ BA Sculpture Artiste og www.sculpture.ba.fr)

I arbeidene til begge kunstnerne spiller tilfeldighetene en rolle. BA har ikke kontroll over hva flammene i den tredje, og siste brenningen gjør med emaljen på skulpturene hennes.

«Raku» kan oversettes med «Tilfeldig lykke».  

GODDA arbeider spontant. Hun starter med et tilfeldig utgangspunkt, og gir seg ut på en reise hvor struktur, farge og form blir til etterhvert.

Fri entré

Arrangør: Sola kulturhus, BA og GODDA

Vi ønsker at publikum skal føle seg trygge på våre arrangementer. Les mer om våre smitteverntiltak her.