Kjøp billett

Viser på veien – Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes

onsdag 14. apr 2021 kl. 19.00 - Hovedsal nummerert KR 340 - 420 INK. AVGIFT

Turneen med Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes må dessverre flyttes på grunn av dagens restriksjoner i forbindelse med Covid-19.  
 
Det betyr at konserten ”Viser på veien” torsdag 10. september blir flyttet. Ny dato for konserten blir onsdag 14. april.
 
Alle som har billett til konserten 10. september blir automatisk flyttet til den nye konserten 14. april. Hvis datoen ikke passer kan du kontakte oss på post@solakulturhus.no innen onsdag 1. oktober for å få billetten refundert.
 
Vi beklager utsettelsen på det sterkeste.
 
Vi gleder oss til å kunne ønske deg velkommen igjen når situasjonen tillater det.

Viser på veien

Etter stor interesse for konserten i september, får vi igjen besøk av Maria Haukås Mittet og Lars Bremnes, med deres «viser på veien».

Maria og Lars var med i forrige sesong av TV2s populære programserie «Hver gang vi møtes». Her ble vi bedre kjent med dem, som to av i alt syv medvirkende artister. I det musikalske møtet mellom Maria, Lars, Sol Heilo, Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Tom Mathisen og Katastrofe, ble det skapt magi, nydelige musikalske opplevelser og gode samtaler.  

Med gjensidig beundring for hverandre som artister oppstod det tanker om et musikalsk samarbeid mellom Maria og Lars.

De møtes på scenen gjennom egne viser og andre sanger som har stor betydning for begge. Konserten fremføres av Maria og Lars sammen og hver for seg, med et felles band med tre musikere.  

Gitarist og musikalsk leder: Bernt Rune Stray

Keyboardist og mulitinstrumetalist: Stein Austrud

Trommer og multiistrumentalist: Martin Bremnes

Vi kan garantere en flott konsertopplevelse for publikum.

 

Kort om Maria Haukaas Mittet

Maria Haukaas Mittet er fra Senja og har en lang bakgrunn som artist. I 2004 debuterte hun som plateartist og hennes første album «Breathing» solgte til gull. Oppfølgerplaten «Hold On Be Strong» kom i 2008 og solgte til gull etter kun tre uker. Tittellåten ble en internasjonal hit etter femteplassen i den internasjonale Eurovisjon-finalen. I 2011 spilte Maria inn juleplaten «Lys Imot Mørketida» sammen med Oslo Gospel Choir, hvor Maria synger flere låter på egen dialekt. I 2014 gav Maria ut sitt første norskspråklige album «HEIM» , der hun med stor suksess skrev egne viser, og fremførte andres på egen dialekt og med grobunn i den nordnorske visetradisjonen. Gjennom sanger som «Folk i Husan» (Kari og Ola Bremnes) «Himmel i mella oss» og «Heim» har Maria funnet hjem til musikken som ligger hjertet nærmest. I 2015 stakk hun av med seieren i TV-programmet «Stjernekamp», nettopp med en vise fra nord: Gjennom sorga går ei sang (Halvdan Sivertsen). I 2017 og 2018 turnerer Maria også med sin egen konsertforestiling «Jåla fra Lakselvnes», der 12 nordnorske viser flettes sammen med egne historier om oppvekst, ensomhet og kjærlighet.  

Kort om Lars Bremnes

Født i Svolvær og bosatt i Harstad siden 1997. Debuterte med «Stjernesukkertøy» i 1994. Lars har gitt ut syv album under eget navn, og to album med søskena Kari og Ola. Lars har fått Spellemannsprisen i 2000 og 2006 og i Prøysenprisen 2009. Lars jobber nå med ny plate og kommer i løpet av høsten ut med singelen «Elias». Mange har latt seg røre av sangen om flyktningen Elias gjennom en video på sosiale medier.

I 2015 slapp Lars albumet «Himmel nok tel alle», hans syvende i rekken. Tittellåten lå nesten tre måneder på NRK P1 s A-liste.

Varighet: ca 1 time og 30 minutter

Arrangør: Sola kulturhus