Informasjon om koronavirus

INFORMASJON OM SOLA KULTURHUS OG BEREDSKAP I FORBINDELSE MED KORONAVIRUS (COVID-19)

På denne siden har vi samlet informasjon om hvilken påvirkning beredskaps-situasjonen har på Sola kulturhus og dets virksomheter (dette inkluderer Sola bibliotek, Sola fritid og Sola kulturskole). Vi oppdaterer siden fortløpende og all informasjon er enda ikke på plass.  

For å minske risikoen for smittespredning ble det torsdag 12. mars besluttet å stenge hele Sola kulturhus og alle våre aktiviteter for offentligheten frem til og med 13. april (etter påske).

Vi arbeider med å flytte de arrangementene vi kan, og vil gjennomføre disse når situasjonen tillater det.

Vennligst ikke kontakt resepsjonen på telefon. Har du spørsmål som du ikke får svar på her, oppfordrer vi deg til å sende oss en e-post på post@solakulturhus.no. 

Det er med tungt hjerte at vi stenger huset, men dette er det eneste forsvarlige tiltaket på nåværende tidspunkt. Vi gleder oss til å kunne åpne dørene igjen når situasjonen tillater det. Vi ber om at publikum og kunder følger med i våre kanaler der vi vil komme med informasjon fortløpende.

ARRANGEMENTSTATUS 

Passion of Bach 5. april: 

UTSATT – ny dato blir søndag 30. august. Alle som har billett til konserten 5. april blir automatisk flyttet til den nye konserten. Hvis datoen ikke passer kan du kontakte oss på post@solakulturhus.no innen onsdag 18. april for å få billetten refundert. 

Seniorfilm tirsdag 14. april:
AVLYST

Åpen dag på Sola kulturskole 25. april:
AVLYST

Datahjelp for vettskremte (Sola bibliotek) 15. april: 
AVLYST

Vennligst ikke kontakt billettkontoret. Vi vil forsøke å kontakte alle kunder i løpet av de neste dagene, først via e-post og om nødvendig på telefon. Alle betalende kunder vil få informasjon om hvordan en eventuell refundering vil foregå i e-posten, da dette kan være forskjellig fra arrangement til arrangement.

Vi beklager utsettelser og avlysninger på det sterkeste, men mener dette er det eneste forsvarlige å gjøre i nåværende situasjon.

INFORMASJON FRA SOLA BIBLIOTEK

Økt smittefare og hevet beredskapsnivå fører til at Sola bibliotek (Sola og Tananger) er stengt fra torsdag 12. mars kl. 15 til og med 8. april. Planlagt påskestengt er frem til 16. april. 

Du kan foreløpig ikke låne eller levere. Behold bøkene hjemme med god samvittighet. Du vil ikke bli gitt purregebyr i denne fasen. Våre digitale kanaler, inkludert eBokBib og Pressreader er tilgjengelige, og du kan kontakte oss på e-post bibliotek@sola.kommune.no. Mer informasjon om telefontider kommer.

Følg med på jærbiblioteka.no og facebook.no/solabibliotek for mer informasjon 

INFORMASJON FRA SOLA KULTURSKOLE

Kulturskolen er stengt frem til påske

Sola kulturskole avlyser all aktivitet, undervisning, konserter og forestillinger fra i dag 12.03 og fram til påske. Dette på grunn av den usikre situasjonen rundt spredning av koronaviruset.

Vi syns selvfølgelig dette er veldig synd, men håper på forståelse. Vi følger situasjonen og vil komme med oppdatert informasjon når vi vet mer.

 

INFORMASJON FRA FRITID 

Alle som jobber i Sola Fritid vil fortsatt være tilgjengelige på telefon, e-post og sosiale medier. Onsdags- og fredagsklubben stenger frem til og med onsdag 8. april. 

TILRETTELAGT FRITID 

Onsdags- og fredagsklubben stenger frem til og med onsdag 8. april. 
Fritidskontakttjenesten opphører foreløbig fra 13. mars til og med 27. mars. Vi vil, når de 14 dagene nærmer seg slutten, informere om hvordan det blir videre fremover. 

 

UNGDOMSHUSET FEELGOOD 

All aktivitet opphører på ungdomshuset FeelGood i alle tre regioner (ungdomslokalene i Tananger ungdomsskole, i Dyskalandshallen og i Sola kulturhus), frem til og med onsdag 8. april. Kulturhuset er stengt for publikum til og med 13. april, men ungdomsarbeiderne kan kontaktes på sosiale medier. 

FeelGood driver digitalt ungdomsarbeid i denne perioden. Det er daglige aktiviteter på snap (feelgoodung), ukentlige livestream på Instagram https://www.instagram.com/feelgoodungdomshus/ og informasjon på Facebook https://www.facebook.com/FeelGoodUng.

FRITIDSVEILEDERNE

Kulturhuset er stengt for publikum til og med 13. april, men fritidsveilederne kan kontaktes på telefon, e-post og sosiale medier. 

Kontaktinformasjon:

Sola kulturhus: post@solakulturhus.no

Sola bibliotek: bibliotek@sola.kommune.no

Pressekontakt Sola kommune: Kommuneoverlege i Sola/smittevernlege Roman Benz, tlf. 481 36 838. 

Pressekontakt Sola kulturhus: Daglig leder Eirik Vatne tlf. 950 68 233

Les alt av kommunens koronainformasjon på sola.kommune.no