Smitteverntiltak

Oppdatert 6. mai

Sola kulturhus følger alltid gjeldene Covid-19-tiltak. Det betyr at alle våre arrangementer går som vanlig, men med begrenset ledige plasser i salen.

Følg med på våre hjemmesider for oppdatert informasjon. Du kan lese de nasjonale smittevernreglene her. 

OM SMITTEVERN OG DITT BESØK PÅ SOLA KULTURHUS

Smittevernregler står høyt i fokus på våre arrangementer, så hos oss kan du føle deg trygg.

 

Billettsalg 

Vi anbefaler alle å skaffe billetter digitalt på solakulturhus.no. For å kunne etterkomme myndighetenes krav til smitteoppsporing, vil du bli spurt om å oppgi kontaktinformasjon, og du samtykker til at du kan kontaktes i forbindelse med eventuell smittesporing. Kjøper du billetter på vegne av andre, samtykker du til å formidle informasjon mellom arrangør og de andre som benytter billettene ved evt. smitteoppsporing.

Alle arrangementer som blir endret på, vil dere som har kjøpt billett på nett bli kontaktet per mail.

Har du ikke mulighet til å kjøpe billetter via hjemmesiden vår, er du selvfølgelig velkommen til å besøke oss tirsdag og torsdag mellom kl 10.00 og 14.00, hvor du kan kjøpe billetter i resepsjonen. Det er dessverre ikke være mulig å kjøpe billetter på biblioteket. 

Billettluken er åpen 1 time før forestilling. 

Hvem kan sitte sammen?

Du kan sitte sammen med familie eller andre du pleier å ha nærkontakt med. Det er din egen vurdering hvem du kan sitte sammen med. Dere må kjøpe billetter samlet for å sitte i én kohort.

Hva gjør jeg hvis jeg føler meg syk?

Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt med på post@solakulturhus.no eller tlf. 51 65 34 80 så raskt du kan for å endre dine billetterVennligst ikke gi eller selge billettene videre, da det gjør eventuell smittesporingen vanskelig i etterkant.  

Hva skjer før mitt besøk?

Før arrangementer vil du motta informasjon om smittevernrutiner og regler på e-post og SMS slik at du er godt forberedt før ditt besøk hos oss. 

Før forestilling

Vi anbefaler at du kommer så nærme showstart som mulig for å unngå store samlinger i foajeen. Kan du unngå å henge fra deg i garderoben, er det å anbefale. Dørene til salen åpnes ca 20 min før start. Kommer du for sent kan vi ikke garantere at vi kan slippe deg inn i salen. Når du kommer vil vi gjerne oppfordre deg til å gå inn i salen og finne plassen din. 

Håndvask og hygiene

Husk å vaske eller desinfisere hendene dine når du ankommer huset og før du går inn i salen.  Det er plassert spritdispensere ved begge inngangene og ved inngangen til arrangementslokalet. Husk at god håndhygiene er viktig under hele ditt opphold på huset.  

Både saler, toaletter og publikumsområder blir grundig og jevnlig vasket.

Hvordan slippes jeg inn i salen?

Vertene våre sjekker billetten og slipper deg inn i salen. Har du billettene på mobilen, vennligst ha dette klart slik at vi unngår kø. Vertene passer på at det ikke oppstår kødannelse inne i salen. Du kan derfor bli bedt om å vente litt til du kan gå inn i salen. Vi ber deg være oppmerksom på å holde 1 meters avstand til andre publikummer både på vei inn og ut av salene. 

Er det mulig å benytte seg av toalettene underveis i forestillingen? 

Du har naturligvis lov til å benytte toalettene både før, underveis og etter forestillingen, men forsøk å holde god avstand til andre publikummere. Vi sørger for grundig og jevnlig vask av alle toalettene, i henhold til alle smittevernregler.

Dersom du har flere spørsmål kan du kontakte oss på post@solakulturhus.no