BIBLIOTEK

Velkommen til biblioteket i Sola kommune. Hovedbibliotek ligger i Sola kulturhus, og det er en filial i Tanangerhallen. Alle kan bruke biblioteket og hos oss finner du mer enn bøker. Du kan låne tidsskrift og ukeblad, film og musikk, dataspilll og lydbøker. Du kan bruke PC-ene våre, eller du kan bruke det trådløse nettverket på din egen bærbare PC. Biblioteket kan også brukes til lekselesing og studier, eller du kan koble av i våre trivelige lokaler med å lese aviser, tegneserier eller andre blad.

Sola bibliotek vil dessverre være stengt fra torsdag 25. mai til 31. august. Dette skyldes nødvendig bygningsarbeid i kulturhusets foajé og på biblioteket. Det blir Sommerbibliotek for barn på Vår Energi Arena Sola, og ekstra sommeråpent på Tananger bibliotek.

Grunnen er byggearbeider i kulturhuset og på biblioteket. I stedet vil Tananger bibliotek ha vanlige åpningstider frem til skolens sommerferie, og utvidet sommeråpent alle hverdager i skoleferien. Alle lånere kan benytte bibliotekene på Tananger, Klepp og Time med det vanlige lånekortet fra Sola bibliotek. Meråpent på Time og Klepp er også tilgjengelig for de som har tegnet avtale på Sola, med samme innloggingsmetode som på Sola bibliotek. Klikk her for å gå direkte til “Ofte stilte spørsmål om Sommerstengt på Sola bibliotek”

Sommerbibliotek på Vår Energi Sola Arena. 

Adresse: 
Vår Energi Arena Sola
Åsnutveien 44B
4055 Sola

Betjente åpningstider
Mandag – onsdag kl. 10-15
Torsdag kl. 10-19
Fredag kl. 10-15

Åpningstider Sola  
Stengt fra 25. mai til 31. august på grunn av bygningsarbeid i kulturhusets foajé.

Meråpent
Stengt fra 25. mai til 31. august på grunn av bygningsarbeid i kulturhusets foajé

Adresse Sola
Sola kulturhus
Kongshaugveien 32
4050 Sola

Kontaktinformasjon
Telefon: 40 40 71 87
E-post: bibliotek[a]sola.kommune.no

Se www.solabibliotek.no for mer informasjon.

Åpningstider Tananger
Mandag – tirsdag: kl. 10.00-15.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: kl. 12.00-19.00
Fredag – søndag: Stengt

Adresse Tananger
Tanangerhallen
Tananger Ring 46
4056 Tananger

Kontaktinformasjon
Telefon: 51 29 15 90
E-post: skranke.tananger[a]sola.kommune.no