UNIVERSELL UTFORMING

Sola kulturhus har universell utforming, og det er egne områder i salene med plass for rullestolbrukere. Vi har også ordninger for ledsagerbillett.

Tilpassing for funksjonshemmede

Alle våre saler er tilpasset rullestolbrukere og hørselshemmede. Gi beskjed ved billettbestilling dersom du er rullestolbruker eller har behov for teleslynge. Ta kontakt med resepsjonen på telefon 51 65 34 80 om du har noen spørsmål. Du kan også kontakte resepsjonen eller våre verter når du er på kulturhuset.

Ledsagerbevis

Sola kulturhus aksepterer ledsagerbevis på alle forestillinger. Én ledsager kan være gratis følge. Ledsagerbevis må forevises ved adgang til arrangementet. Billettene kan ikke bestilles på nettet, men må enten hentes på kulturhuset eller man kan sende beviset på e-post og motta reservasjonen på mail. Antall rullestolplasser er begrenset. Ta kontakt dersom du har noen spørsmål.

Parkering

Vi har gode muligheter for parkering for handikappede. Det er gratis parkering foran kulturhuset, hvor tre av dem er for handikappede. Det er også mulig å parkere bak kulturhuset.