UTLEIE

Velkommen til Sola kulturhus som ligger et steinkast fra Stavanger lufthavn og et mangfoldig næringsliv. Vi tilbyr utleie av lokaler til både konferanser og private arrangementer for opptil 450 gjester, med mulighet for catering. Vi har lang erfaring og er i stand til å gjøre ditt arrangement til en annerledes opplevelse. Sola Kulturhus har fire ulike konferansesaler i tillegg til Sola ruinkyrkje og en romslig foajé som også kan benyttes til ulike arrangementer. Alle salene er godt utrustet med teknisk utstyr og det er tilrettelagt for storskjermproduksjon og videooverføring mellom de ulike salene.

Vi har lang erfaring med gjennomføring av ulike typer arrangementer som konferanser, møter, dåp, julebord og andre arrangementer. Med vår allsidige bakgrunn er vi i stand til å gjøre ditt arrangement til en annerledes opplevelse hos oss. Dere vil møte dyktige medarbeidere i alle ledd fra resepsjon til teknisk avvikling. Vi legger stor vekt på å gi deg best mulig service. Kafélokalene eller foajeen kan benyttes til bespisning. Maten bestilles sammen med lokalene. 

Klikk deg inn på hver enkelt sal for å lese mer om salen. Salene er godt utrustet med teknisk utstyr. Det er tilrettelagt for storskjermproduksjon og videooverføring mellom de forskjellige salene. Salene er tilrettelagt for rullestolbrukere og hørselshemmede.

Konferanse

Vi følger deg opp både før og under arrangementet, og serverer gjerne forfriskninger underveis. Ønsker du å avslutte dagen med en god middag er det selvfølgelig muligthet for det, og ønsker dere underholdning etter maten er vi behjelpelige med dette.

Ta kontakt så finner vi en god løsning! For mer informasjon kontakt daglig leder Eirik Vatne på e-post: eirik[a]solakulturhus.no eller telefon: 950 68 233.

Kontakt oss

7 + 5 =