Kjøp billett

Desembernatt

mandag 12. des kl. 18.30 - Hovedsal nummerert KR 475 - 595 INK. AVGIFT

Desembernatt – me komme hjem igjen te jul! For tredje år på rad så skal et stjernelag av artister fra Rogaland ut på juleturné.

Fra stemningsfulle julesanger til unike fortellinger om julens budskap, er det en stor glede å presentere årets store julekonsert i Rogaland. Fjorårets julekonsert ble en publikumssuksess, og pressen skrev etter premieren:
«Knallbra» og «Begeistret publikum» – Stavanger Aftenblad

ÅRETS ARTISTER

Mia Gundersen
Det er med stor glede vi også i år får med oss hele Norges Mia Gundersen. I hele høst er hun å se på Chateau Neuf hvor hun spiller hovedrollen i «Sister Act», men i desember kommer hun endelig hjem til jul.

Mia forteller; Denne juleturnéen bringer meg hjem til røttene mine, der jeg kjenner meg mest hjemme, jeg storgleder meg!

Kirsti Lucena
Sandnes-jenta Kirsti ble vi for alvor kjent med under årets TV-sendinger av «The Voice» på TV 2. Med sin fantastiske stemme og tilstedeværelse ble hun med hele veien til semifinalen og tilbakemeldingene var formidable fra dommerne. Akkurat nå er Kirsti aktuell på Folketeateret i musikalen «Chess» og hun jobber tett med flere store norske artister som Maria Mena og Heine Totland. Det er en stor glede å ønske henne velkommen til juleturnéen «Desembernatt».

Kirsti forteller; Etter så mange år i Oslo, blir det ekstra stas å få lov til å underholde på hjemmebane igjen. Endelig!

Espen Hana
Det er en stor fornøyelse å få ha med seg en av Norges beste entertainere på tur igjen. Espen Hana er fast ansatt ved Rogaland Teater og har gjort en rekke store roller rundt på teaterscenene i Norge. Det siste året har han blant annet spilt musikal sammen med selveste Vamp, og til høsten er han tilbake med suksessforestillingen «Alle fantastiske ting». Vi gleder til å se han bak flygelet i desember.

Eir Inderhaug
For tredje år på rad er Eir med på vår juleturné. Eir Inderhaug har etablert seg som en av de fremste norske sangerne og gjør seg bemerket på operascener rundt om i Europa.

Mari Hauge
Mari Hauge er artist og låtskriver fra Stavanger. Med et særegent, ærlig og personlig uttrykk spiller hun melodiøs gitarbasert visepop, med tekster på norsk. Fra scenen leverer hun ekte og sterke musikalske prestasjoner, formidlet med humor og varme. De siste årene har Mari fokusert på solokarrieren og slapp nylig EP-en «Komme den dagen» og singelen «Ukjenna», som ble listet på NRK. Hun gir ut mer ny musikk i løpet av 2022 og dere kan glede dere til å oppleve henne på årets julekonsert.

Mari forteller; Etter år med nedstengning, blir det stort å få reise rundt på juleturné og treffe publikum igjen, jeg tror det blir en ekstra spesiell og fin desemberopplevelse!

Julekonserten har med seg et stort band under ledelse av Svein Ragnar Myklebust.

Varighet: 1 time og 20 minutter

Arrangør: Mikrofonen, i samarbeide med Sola kulturhus.

Det er 18-års aldersgrense, og personer under 18 år må være i følge med verge. Les mer her.