Kjøp billett

Eksplosivt show

søndag 22. sep kl. 15.00 - Hovedsal nummerert KR 200 - 250 INK. AVGIFT

Dette blir en uforglemmelig stund hvor morsomme eksperimenter, musikalske krumspring, grønnsaks-karate og spennende konkurranser står på menyen.

I dette eksperiment-showet møter du Håvard, som er mest kjent fra NRK Super og eksperimenter i Barn ingen adgang! I årene etter programserien som vant Gullruten i 2014 for beste nye programserie, har han turnert hele landet med forestillingene sine.

”Få kommuniserer så unikt med sitt publikum som Håvard Paulsen. Barn er kresne og Håvard vet å sjarmere og beta i en forestilling med sang og latter, smell og magi”.
– Wenche Bakken, produsent Nordland Teater

Sammen med publikum utforsker han musikk og fysikk i en slags blanding mellom en kaotisk naturfagstime og morsom musikktime.
Gitaren er med, og det blir både kjente og nye låter.

Forestillingen appellerer til lekenheten som finnes i oss alle. Selv om showet er laget med 4-9-åringer i tankene, vil både det yngre og det voksne publikummet la seg rive med. Smell, røyk, flammer og humor er stikkord for denne energifylte stunden.

Håvard involverer alltid publikum på sine forestillinger, og er du riktig heldig er det kanskje du som inviteres opp på scenen og vinner Barn ingen adgang-boka med 15 fete eksperimenter fra TV-serien.

Om du blir smartere av Håvards show er høyst usikkert. Men du vil helt sikkert gå derfra med et smil om munnen og noen nye, merksnodige tanker i hodet.

Varighet: 1 time og 15 min.

Alle som skal på forestillingen, uansett alder, må ha egen billett.

Arrangør: Håvard Paulsen, i samarbeid med Sola kulturhus.