Feriefilm

torsdag 13. aug kl. 12.00 - Hovedsal nummerert

Billetter til feriefilm torsdag den 6. august: https://tix.no/nb/sola/specialoffer/phclalkgeemg2

Større grupper:
Vi vil gjerne be institusjoner og større grupper om å kontakte oss på post@solakulturhus.no for å få billetter.

Rullestolplass
Hvis dere trenger rullestol plass må dere kontakte oss på post@solakulturhus.no

Viktig – se nedenstående om restriksjoner i forbindelse med Covid-19:

På grunn av situasjonen med Covid-19 er vi underlagt en rekke restriksjoner. Dette betyr at vi må sperre en del seter i salen for å garantere den nåværende grensen på 1 meters avstand. Vi har derfor valgt at ALLE som skal se feriefilm MÅ ha billett. Filmene er gratis, som vanlig. Vi slipper billettene kl. 09:00 dagen før visningen, på hjemmesiden til Sola kulturhus: www.solakulturhus.no. Dørene til kulturhuset åpner kl. 11:30, og vi åpner salen kl. 11:40. Vi gjør oppmerksom på at dørene til salen stenges kl. 12.00, og vi kan ikke slippe noen inn til filmen etter dette.