Julekonsert med Stavanger Vocalensemble

søndag 4. des kl. 17.00 - Sola ruinkyrkje KR 220 INK. AVGIFT
søndag 4. des kl. 19.00 - Sola ruinkyrkje KR 220 INK. AVGIFT

Velkommen til Stavanger vokalensembles tradisjonelle julekonsert med vakker korsang i Sola ruinkirke. Populær konsert med en helt spesiell stemning. Merk! Det arrangeres to konserter på samme dag: Kl. 17.00 og 19.00. Hver konsert varer ca. én time. På grunn av få plasser, er billettene kun tilgjengelige som forhåndssalg via Sola kulturhus sitt billettsystem.

Stavanger Vocalensemble er et kammerkor stiftet i februar 1993 og består av rundt 25 erfarne sangere. Koret etterstreber et høyt nivå og arbeider seriøst med flere typer musikk fra ulike tidsepoker. Vi har et variert repertoar innenfor den klassiske sjangeren, med alt fra tidligmusikk til nyere verker og innslag av folkemusikk.

I tillegg til egne konsertproduksjoner har koret jevnlig samarbeid med profesjonelle solister og musikere. Vi samarbeider også med andre kor og har deltatt i flere konkurranser i inn- og utland.

Dirigent er Aleksandra Orzechowska-Niedziela.

Varighet: 1 time

Arrangør: Stavanger vocalensemble, i samarbeid med Sola kulturhus