Kjøp billett

Juleshow med Tore & Harald

lørdag 14. des kl. 19.30 - Hovedsal nummerert KR 310 - 375 INK. AVGIFT

Tore og Harald inviterer til årets mest latterfylte juleshow.

I desember går vi inn i en tid med mye mas og styr. Denne kvelden skal vi ikke tenke på steketiden til ribba, hvem som får presanger i år eller hvor mange sorter som må bakes til de syv slag. Dette er et standup show som vil få selv julelysene til å gløde av latter.

Tore Medhaug er en dedikert komiker fra Røyneberg som trives på både store og intime scener rundt om i Norge. Han har også markert seg som et kjent ansikt innenfor næringslivet, og leverer jevnlig underholdning til bedrifter. Sammen med Rune Bjerga er han også en av grunnleggerne av Centrum Standup i Stavanger, en scene som presenterer både etablerte og mindre kjente komikere. Når Tore står på scenen sprudler det alltid av energi, og hans personlige observasjoner og refleksjoner er kjent for å være både kvikke og treffsikre.

Harald Eide Ellingsen er en standupkomiker med solid erfaring fra bedriftsmarkedet, standupklubber og på scenen med revygruppen ”Eplekjekkasene”, på «Improbonanza» og standupgalla julen 2023 på Stavangeren. Harald var gjesteartist på Hans Morten Hansens jubileumsforestillinger i DNB Arena, med hele 5000 mennesker i salen!
Han har en særegen evne til å se det morsomme i dagligdagse situasjoner, og formidler dette med innlevelse og selvironi. Han lar som regel humoren gå ut over seg selv, og går sjelden over kanten.

Det er 18-års aldersgrense, og personer under 18 år må være i følge med verge. Les mer her.

Varighet: 1 time og 15 min.

Arrangør: Tore Medhaug og Harald Eide Ellingsen