Kjøp billett

Klar, ferdig… GÅ! – Flere farger

torsdag 3. okt kl. 18.00 - Hovedsal nummerert KR 75 - 125 INK. AVGIFT

Vi er alle unike. Alle har med vår egen stemme, egen sang, egen dans og egen historie. Vi har alle noe å dele, noe å bidra med. Hvem er du? Hvem er jeg? Hvem er vi?
Denne forestillingen utforsker fellesskapet leken bærer med seg og viktigheten av å kunne leke sammen på tvers av alder og kulturer. Leken bor i oss alle, har røtter i alle kulturer, knytter bånd gjennom generasjoner og kan deles på kryss og tvers av landegrenser.

Flere Farger Sola er en del av det multikulturelle barne- og ungdomsprosjektet «Fargespill» som oppstod i Bergen i 2004. Fargespills grunnfilosofi setter deltagerne i sentrum og baserer seg på en ressursorientert og inkluderende tankegang. Prosjektet handler om hvordan vi møtes som mennesker.
Prosjektet inkluderer barn og unge i Sola i alderen 8 – 25 år. Vi inviterer nå publikum inn til en fargesprakende festforestilling for å feire de musikalske møtene med unge menneskers historie om hvem de er, og hvem vi er i fellesskapet. Sammen med deltagerne og publikum skal vi skape begeistring over det mangfoldet som finnes i Sola ved å samle musikk, sang og dans fra hele verden på én scene.

Passer for alle. Husk at alle som skal på forestilling, uansett alder, må ha billett.

Varighet: ca. 45 min

Arrangør: Sola Kulturskole, Sola Fritid og Sola kulturhus