Kjøp billett

Menighetsuken – Sola menighet

Mandag 16. oktober kl.18.00-20.00
Stormakten Kina – venn eller fiende? Foredrag med Torbjørn Færøvik

Kina er en økonomisk stormakt. Dagens ledelse ønsker at Kina skal bli en tydeligere militær og politisk stormakt. Mange politiske ledere advarer oss om utviklingen i Kina.
Hvordan kan utviklingen i Kina bli, og hvilken betydning vil det ha? Hvordan vil Norge bli berørt?
Torbjørn Færøvik er utdannet cand.philol, norsk forfatter, historiker og tidligere journalist. Han har senere år særlig skrevet om Kinas og Indias historie. Færøvik har fått Brageprisen tre ganger og Cappelenprisen en gang. Han arbeidet som utenriksmedarbeider i NTB, Arbeiderbladet og NRK, og han var NRKs verdensreporter i 1996–97.

Pris (inkl. billettavgift): kr. 120

Tirsdag 17. oktober kl.19.00-21.00
Hva er det med Jesus? En samtale mellom Linda Andernach Johannesen og Peder Kjøs

Linda er kristen. Peder er ateist. Begge har en oppriktig nysgjerrighet på hva den andre tenker om Jesus og om det som er skrevet om ham. Begge står støtt i sin overbevisning, og begge opplever at dette er viktige ting for folk flest å snakke om. Uansett ståsted. Nå inviterer de deg til å lytte til deres samtale. Vi er sikre på at du får inspirasjon til nye samtaler om tro, tvil og undring.
Linda Andernach Johannesen er forkynner, forfatter og foredragsholder. Hun har tidligere jobbet som pastor og er nå konsulent i en kristen organisasjon.
Peder Kjøs er psykolog, forfatter og foredragsholder, for tiden aktuell med Podimo-podcasten «Peder» og ny bok.

Pris (inkl. billettavgift): kr. 220

Torsdag 19. oktober kl.19.30-21.00
Konsert med Skadberg bluegrass

I løpet av konserten vil vi få høre om bluegrassmusikkens historie, stilarter og låtskrivere.

Pris (inkl. billettavgift): kr. 170
   
26. oktober kl.19.00-21.00
Livskvalitet ved Kjetil Klungland

I foredraget snakker Kjetil om dagen han opplevde å miste sin far i NOKAS-ranet. Hvilke gjøremål han foretok seg og hans følelser rundt denne dagen. Han snakker om hvilke forberedelser han hadde gjort i forkant av det som skjedde og hvorfor. Han snakker om hvilke utfordringer han møtte i prosessene, hans møte med gjerningspersonene og følelser rundt hevn og tilgivelse. Det åpnes opp for spørsmål i plenum i slutten av foredraget.

Pris (inkl. billettavgift): kr. 120

Arrangør: Sola menighet (Menighetsuke