Shrek Jr.

søndag 16. sep kl. 13.00 - Hovedsal nummerert
KR 200 - 250 INK. AVGIFT

På Broadway ble denne familiemusikalen spilt hele 441 ganger! Nå kommer den til Sola kulturhus med Unge SPOR i spissen.

Fantastiske tilbakemeldinger på Unge SPOR sin oppsetningen av Shrek i Storstova på Bryne gjorde at det ble en selvfølge å ta den med til Sola også.

Med Dreamworks sin SHREK THE MUSICAL jr leverer Unge SPOR en storstilt familieforestilling! Dette er en spektakulær og hylende morsom fantasikomedie i musikalform – basert på filmen SHREK.

Unge SPOR lover en opplevelse av de sjeldne! Det skapes eventyrstemning på høyt nivå når denne gjengen inntar scenen, med dans, musikk, karakterer og moro som passer for alle.

Bli med inn i Shrek sin magiske verden – her loves det SHREKKELIG mye moro på ferden!

Varight: ca 1 time og 15 minutter

Arrangør: Unge SPOR og Sola kulturhus