Kjøp billett

Sterk av motgang – foredrag med Marius Sørlie

Velkommen til foredrag med Marius Sørlie.

I dette foredraget blir du kjent med teknikker som kan hjelpe deg inn på sporet av utvikling og utfordre de negative tankene dine.

Marius forteller om hvordan det var å miste kontrollen på en fest, krasje med promille og havne i fengsel for deretter å finne en vei ut av skammen. Og at ikke krasjet i seg selv var den største tabben, men de urealistiske tankene om seg selv som lot det skje. Noen av de viktigste punktene i foredraget er:

  • Hvordan komme styrket ut av motgang og se på det som verdifull læring?
  • Hvordan kan jeg snu min indre dialog og få det bedre med meg selv?
  • Hvorfor er jeg selv min største kritiker?
  • Hva er viktig for deg – og bruker du nok tid på det?

Du får innblikk i tanker om perspektiv og hvordan du kan tenke for å bli en forbedret utgave av deg selv. Ved å utfordre den negative indre dialogen gjennom å bruke andre ord og spørsmål til deg selv, vekker Marius følelser og løser opp tankefloker som ofte oppstår i hverdagen. Du får også teste ut enkle og effektive øvelser i mental trening som gir mental styrke.

Marius har også jobbet mye med ungdom og sett verdien av å starte tidlig med mental trening for å kartlegge hva som er viktig for dem, og hva de må gjøre for at disse tankene skal sørge for utvikling nå og senere i livet.

Gratis for alle under 25 år. Du trenger ikke ta ut billett hvis du er under 25 år. 

Arrangør: UKiS, Ungdomsrådet og Snakk om Sola